Open Forum

 View Only
  • 1.  Images

    Posted 22 days ago
    My images are missing from the invites I'm trying to send. When I send the invite the message is there but not the image I added. Are others having the same issues?
    #Miscellaneous

    ------------------------------
    Stephanie Mead
    Director, Operations, Special Events
    University of Notre Dame - University EventsUnited States
    ------------------------------


  • 2.  RE: Images

    Cvent Staff
    Posted 18 days ago
    Edited by Khushbu Gupta 18 days ago
    Hi Stephanie,

    Hope you are doing well!

    In regards to your issue there could be few factors affecting the images for example in general, the image added in the email was deleted from the library or if a data tag was used to pull and image that data tag was not set-up correctly etc. This could also happen due to browser settings or firewall settings of the device or the organization itself.

    If you could help understand how and where (which section of the email) the image was added, I will be able to provide you an answer more specific to your query. 

    Please review the following articles to get more insight on designing emails:

    About Emails
    https://support.cvent.com/s/communityarticle/About-Emails?is_article=true&lang=en_US&searchFor=email&page=1

    Creating an Event Email
    https://support.cvent.com/s/communityarticle/Creating-an-Event-Email?is_article=true&lang=en_US&searchFor=email&page=1

    Regards,
    Khushbu Gupta
    Associate Quality Lead - Quality Team

    ------------------------------
    Khushbu Gupta
    CventUnited States
    ------------------------------